extras dintr.o poveste

el statea in coltul barului si era beat.  avea o tigara in mana stanga si un pahar de vin in cea dreapta. in bratele lui nu ar mai fi incaput o femeie..sau asa spera ea.

el se uita de jur imprejur,orbit de lumini. era obosit,dar radea ca raspuns la remarcele prietenilor sai. asa era mai simplu,ei se simteau aprobati,iar el nu isi mai batea capul. era in club,era singur,era obosit si urma sa se imbete iar ca dracu. o seara pe cinste, am putea spune.

dar de data asta,el.spera sa agate ceva,sa incapa in bratele lui si o bucatica parfumata,colorata si decoltata de dantela sau de matase sau de acel ceva glamouros care ii muta privirea de la o fata mai frumoasa ca alta. dar era mult fum,multe lasere,multa lumina,mult intuneric..o ieseala faina.

ea? ea nu iesise nicaieri in seara aceea.si nici in alte seri. s.a simtit de cateva ori frumoasa,cand unul sau altul,au privit.o de jos in sus,dar euforia a ttecut repede,caci scrum era destul.

daca ea a  refuzat intr.o seara trei invitatii directe sau voalate la intalniri romantico-clandestine .. e pretentioasa sau proasta? …

Reclame

2 gânduri despre “extras dintr.o poveste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s