adevaratul viciu in ziua de azi e sa crezi ca ai prieteni.

oricate ai face pentru un om nu va fi deajuns niciodata cand la cumpana unei dureri sufletesti se va considera acuzat sinevinovat. tot binele pe care i -ai facut va disparea in neant si el iti va intoarce sec spatele spunandu-ti ca nu mai vrea sa stie nimic de tine. tot ce a facut pentru el de-a lungul timpului va fi ca si inexistent. nu va exista nicio umbra de recunostinta, nici macar o tentativa de intelegere. nici macar o parghie moale inaintea cutremurului.

 

pe tine te doare. plangi. iei calmante. suni prieteni. ei nu au timp de tine. au alte prioritati in viata lor. iei din nou calmante. plangi. te doare.

nu exista pic de recunostinta in lumea asta si cand ai nevoie sa te iubeasca si sa te ia in brate cineva, oricine, nimeni nu are timp de tine, tu nu 4sti in prioritatile lor.

 

trebuie sa accepti ca esti singur. eu nu am u prieten pe care sa=l sun la 1 noaptea si care sa rupa sosea in 2 ca sa ma pupe pe frunte si sa-mi aduca o cana cu lapte. eu sunt genul acela de prieteni care se duce noaptea sa-si ajute prietenii, pe aceeas prieteni pe care ii sacrifica de dragul unuia care nu ii este prieten.

nu cred sincer ca mai exista prietenie. si nici respect. si nici recunostinta. adevaratul viciu in ziua de azi e sa crezi ca ai prieteni.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s