sunt tanara

tanara.sunt tanara ca floarea de magnolie infasurata in palma cicatrizata a timpului,sunt tanara ca aerul proaspat inmugurit in jurul omului bolnav,sunt tanara ca primavar asternuta irionic in fata unui olog.

tineretea imi iriga simturile,le acutizeaza,le inunda pana la disperare.ma inec in ape de parfum,in unde de culori aspre.uneori stridente,in arome de fructe proaspete,in ciocolata.ma sufoc cu perle.de apa dulce,de apa sarata. ma prefac in actrita si joc rolul strabunicii.ce vremuri! ce tinerete!

tineretea imi joaca feste.se rasfata pe pielea frageda,printre ochii somnorosi,peste nervii modelati de frig,de ganduri ,de amintiri.tineretea imi rade prin pori,se lafaie in ochi mai ales,dar alege sa stea in acelasi timp bosumflata. dar nimeni nu are sa stie de ce.tineretea are misterele ei.sunt dulci,incantatoare si imbatatoare.misterele ei sunt uluitoare.

astazi,povestile din bumbac s-au stors.fata cu nervi de matase s-a sclifosit si s-a dat cu sclipici. e tanara.e infiorator de tanara.si a plecat sa danseze hip-hop cu lumea.:)

Reclame

5 gânduri despre „sunt tanara

  1. Scumpa Ioana, felicitari pentru consecventa, rabdarea si talentul cu care scrii. Felicitari pentru faptul ca iti faci timp sa te apleci asupra tastelor si sa cauti cuvintele, nu sa le arunci la intamplare de dragul unor ratinguri. Te pup! Ai grija de sufletelul tau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s