despre gusturi

uneori gusturile nu se discuta.dar ce te faci cand se intretaie,sau mai rau cand se gusta reciproc? ce faci cand amestecul lor incepe sa-ti defineasca viata,intreaga existenta? ce te facci cand soarele rasare si straluceste tare tare,aproape s ate orbeasca dar EL iti spune ca asfinteste,si ca razele lui hotarate sunt doar adormite si lenese,dornice de bai si odai,si asternut si masaj.ce te faci cand iti spune ca nu-i plac anumiti prieteni ai tai sau unele rochii sau culori.dar cand nu-i place intreg orasul sau intreaga strada pe care stai?

ti-ar placea sa-ti pastrezi soarele intre sani,si sa razi cand te gadila lcu razele lui abia crescute a rasarit si la asfintit cu aripile solare ce i-au crescut peste zi,lungi cat pamantul intreg ,ti-ar placea sa-ti pastrezi prietenii intre umarul drept si urechea dreapta,sa le auzi rasatele noapptea si sa le simti impunsaturile imbratisarilor,si ti-ar placea la nebunie sa-ti porti rochiile si culorile preferate,precum si orasul intreg in sandale – toate toate sa le port cu mine,strans inadita de mana lui.

sa faci compromisuri la lucrurile speciale din viata ta e greu.sa lasi pe drum jumatati din viata e greu.ma intreb daca merita sa nu mai prrivesti nicio clipa inapoi.si daca gusturile nu se discuta dar se amesteca al naibii de mult dupa primul sarut,inseamna ca se duc spre valea uitarii toate principiile de-o viata,toate credintele tale personale..tot sinele tau?

sunt egoista?
ar trebui s afiu.
dar inauntrul meu devine pacifist cand te vede,si toate razboaiele cu mintea se inabusa,iar revoltele cad inmarmurite de tradare.nu mai exista replici si nici duplici.nu mai exista cuvinte.doar gusturi amestecate,limbi imperecheate.suflete innodate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s