fluturi albi

a venit vara si fluturii fericiti zboara impreuna.zborul fluturilor fericiti e monocrom.aerul tremura alb,albastru sau verde cand matasea untului zburator porneste cruciade impotriva universului. ma intrebam mereu cat poate misca un fluture pamantul in zborul lui?dar 3 fluturi?

mustatile fluturilor nu sunt lungi,si nici aspre,nu sunt negre dar nici verzi.sunt maini transparente care nu cer niciodata,dar nici care sa ofere ceva.mustatile fluturilor sunt apucaturile zanelor irlandeze bete de bere,bete de dragoste. fluturii albi nusunt nimic altceva decat vaga prelungire a rochiilor albe de mireasa ale cosanzenelor romanesti de alta data. fluturii albi sunt amintiri cu vin alb si cu omat din Paris,de pe vremea lui Napoleon cand fetele cuminti roseau si chicoteau sub arcade,sub arme.

daca prinzi un fluture alb in palme sa nu-l strivesti.aminitirile lui sunt fragile; de aceea si zboara cu fratii lui ,sa conserve impreuna putinele farame de stiinta ce le-au mai ramas.

daca prinzi un fluture alb cu ptivirea …. poti nascoci si tu alte povesti 🙂

4 gânduri despre „fluturi albi

  1. Ce frumos.. Cred ca numai la ce ai scris tu aici o sa ma gandesc de acum, cand voi vedea fluturashii albi zburand.. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s