azi nu mai stii nimic

Vad fluturi verzi care nu zboara ci plutesc intr-un fel hoinar.ai spune ca danseaza dar felul in care se pierd prin aer e atat de desirat incat pur si simplu ai senzatia ca se afla in deriva .din cand in cand miresmele din aer,mai ales mireasma sireata a iasomiei ii impinge catre obrazul meu,si le simt apasarea sfioasa,ca de sarut. Le simt apasarea pe suflet ca o umbra atent conturata de creionul unui artist plastic si acum ca intr-o continua succesiune de sarutari .

Cand luna saruta cerul,in fiecare noapte de mai,cand umbre lungi iti masoara calea,mereu intortocheata si stinghera simti cum razbat din toate catunele prin care sufletul tau a ingenunchiat umilit cuvinte de dor.Le e un dor nebun sa te afle intreaga,prea iubita lor cenusareasa.Iti aduci aminte cum iti luminai tristetea?Cu povesti si basme minunate,pe care le vedeai si le simteai in tine,pe pielea ta,fiind parte din tine,si din tine toate.

Iti mai porti inca desculta viorile,si inca mai iubesti sa te intorci acasa. de aceea iubesti fluturii, ,pentru ca ti se intorc regretele acasa,in straie noi,impacate cu sine,in albe rochii de mireasa.Inspiri aerul curat al departarilor si macini in gand serile tacute de mai. Cultivi in gand cuvinte care in zilele de maine sa fie capabile sa se strecoare sub stratul de tacere blanda cu care iti privesti sentimentele murindu-ti in pantec.Azi nu mai simti fluturii ce ti se pierd in deriva prin suflet,saruntandu-te cu ultimul lor sarut,azi nu-ti mai amintesti cat de dragi iti erau ochii aceia verzi din care se involbura o nebunie de pus in lanturi cand te doreau..

Azi nu mai stii nimic…
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s