sculptura in suflet

Poti sa accepti faptul ca oamenii sunt diferiti si ca nu sunt 2 oameni la fel?Sunt lucruri pe care le simtim pe propria piele , dar pe care le percepem diferit.Unn banc sec poate fi un banc.. colorat pentru cel ce se amuza .De ce esti asa scortos? De ce nu incerci sa adormi cu zambetul larg pe buze fericit ca m-ai prins cu mata in sac nestiind aritmetica de clasa a 2-a? Da.. .da… m-ai reinvatat regula de 3 simpla.. n-a fost funny pt tine sa descoperi ca nu sunt perfecta…ca nu stiu totul..si ca mai dau uneori cu bata in balta cand e vorba de lucruri marute?
Of. Iei totul prea impersonal.Distanta dintre noi nu e prietena ta.Nu trebuie sa te astepti din partea ei la bun simt si respect si la bune maniere. Rgulile sunt non-formale, desi ne purtam cu manusi unul cu altul..Se accepta orice- fiecare are armele potrivite la indemana.. ca in dragoste si ca in razboi,pentru ca ,in esenta,le traim pe ambele.
M-ai zic ca prea despic firul in patru,ca deaia sufar atat. Mi-ai zis sa o las mai moale,dar tu ai lasa-o? Daca tu ai suferi ca mine.. ai inceta sa ma mai iubesti? Nu Te-ar durea sufletul sa stii ca din cauza unei temeri absurde,involuntare,din cauza unei lasitati copilaresti am incetat sa te mai iubesc? Da.. speranta moare inima.. Si totusi uneori imi spun ca mai bine as face ceva productiv cu speranta aia… ca la urma urmei..cui ii place sa sufere?Tot eu ma alint cu ideea ca nu sufar mereu… si stii si tu: portile dulci de fericire se dau cu lingurita… pe cand cele amare cu polonicul..
Eu te cunosc.Si ii cunosc si pe cei din jurul nostru. te lasi influentat de … gloata… tu nu intelegi ca oamenii nu pot fi schimbati?indivizii se grupeaza pe bisiricute inca de la cresa..si continua asa pana cand ajung incovoiati .. la rugaciunile de seara de la biserica…. sunt putine persoane care nu se incadreaza aici.. si printre aceeia suntem si noi; doi indivizi dominati de un vesnic sentiment de neapartenenta …pentru ca pentru noi.. nu exista bariere in gandire… in a fi aproape de cel de langa noi. pentru noi conteaza cu adevarat omul de langa noi. si nu buzunarul lui..si nu studiile lui,si nu numarul de caramizi de la casa…. suntem cu toti si cu nimeni…. si … tocmai de aceea.. in momentele cu adevarat importante pentru noi suntem SINGURI…. ne avem doar unul pe celalalt… nu intelegi? cu cat te ascunzi mai multl cu atat mai singur vei fi …si cu atat mai singura voi fi ramas eu … nu individul decide la ce grup sa se ralieze,ci grupul decide ce individ sa adopte…cine creeaza grupul? societatea..pe ce criterii e creata societatea?pe criteri materiale iubitule…. cine creeaza aceste criterii? Socialul…. ce e socialul? Umanul,iubitule..suntem prinsi intr-un cerc vicios.. si ne avem doar unul pe altul…. – N-am fugit niciodata.Am asteptat sa realizezi ceea ce eu gandeam de mult.A meritat asteptarea.
– O sa te fac fericit.
.
.
stiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s